Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sot në datën 05.11.2021, Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami,  e shoqëruar nga Drejtoresha e  Departamentit të Programimit dhe Administrimit të Buxhetit, Znj. Luljeta Laze, mori pjesë në seancën dëgjimore për Shqyrtimin e projektligjit “Për buxhetin e vitit 2022” të zhvilluar para Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.

More

Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami, priti në një takim pune znj.  Susanne Schütz, Drejtoreshë e Drejtorisë për Evropën Juglindore, Turqinë dhe shtetet EFTA-s në Ministrinë Federale të Punëve të Jashtme, e cila ndodhej në vendin tonë për të zhvilluar konsultime qeveritare dhe biseda politike.  Znj. Schütz shoqërohej në këtë takim nga Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë, SH.T.Z. Peter Zingraf

More
Back to top