Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Certifikatë Mirënjohje për Këshillin e Lartë Gjyqësor “Për kontributin e veçantë dhe mbështetjen ndaj fëmijëve të “Shtëpisë së Foshnjes Tiranë”

Në vijim të vizitës së kryetares dhe anëtarëve të Këshillit të Lartë Gjyqësor, së bashku me përfaqësues të Inspektorit të Lartë të Drejtësisë dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë, të kryer pranë Shtëpisë së Foshnjes “Hannah dhe Rozafa”, për dorëzimin e disa dhuratave për fëmijët e Shtëpisë së Foshnjes, me qëllim krijimin e një atmosfere sa më festive gjatë festave të fundvitit, Shtëpia e Foshnjes Tiranë vlerësoi këtë kontribut duke dhënë “Certifikatën e Mirënjohjes”.

 

 

 

Back to top