Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Marçela Shehu

ANËTARE


Biografia

Marçela Shehu është anëtare eKëshillit të Lartë Gjyqësor, e zgjedhur nga Mbledhja e  Përgjithshme e Gjyqtarëve si përfaqësuese e Gjykatave të Rrethit Gjyqësor. Ajo është diplomuar për Drejtësi pranë Universitetit të Tiranës dhe si Gjyqtare pranë Shkollës së Magjistraturës. Funksionin e saj si Gjyqtare e ka ushtruar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kurbin. Mandati i saj në detyrën e anëtares së Këshillit të Lartë Gjyqësor është një mandat me afat pesë vjeçar, i vlefshëm nga dhjetori 2018 deri në dhjetor 2023.

Back to top