Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dritan Hallunaj

ANËTAR

Biografia

Zoti Dritan Hallunaj është anëtar i Këshillit të Lartë Gjyqësor, i zgjedhur nga Mbledhja e Përgjithshme e Gjyqtarëve si përfaqësues i Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda. Z.Hallunaj mban diplomë në Drejtësi, Universiteti i Tiranës (1991-1995).

Ai u emërua fillimisht si Gjyqtar pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër (1998-2003) dhe më pas në Gjykatën e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda (2004-2018). Ka ushtruar funksionin e anëtarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë (2010-2015). Z. Hallunaj do të shërbejë për një mandat 5 (pesë) vjeçar nga dhjetori 2018 deri në dhjetor 2023.   

Back to top