Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Alban Toro

ANËTAR

Biografia

Alban Toro është anëtar iKëshillit të Lartë Gjyqësor, i zgjedhur nga Kuvendi i Shqipërisë nga avokatia. Ai është diplomuar për Drejtësi nga Universiteti i Tiranës dhe specializuar në Fakultetin e Ligjeve të Universitetit të Trentos në Itali.

Përvoja e tij e punës përfshin ushtrimin e profesionit si avokat për pothuajse 20 vite dhe emërimin në funksionin e Drejtorit të Drejtorisë Juridike, Burimeve Njerëzore dhe Marrëdhënieve me Publikun në Agjencinë e Sigurimit të Depozitave. Mandati i tij në detyrën e anëtarit të Këshillit të Lartë Gjyqësor është një mandat me afat pesë vjeçar, i vlefshëm nga dhjetori 2018 deri në dhjetor 2023.

Back to top