Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim për shtyp 26 Gusht 2020

Njoftim për median

Me hidhërim të thellë, Këshilli i Lartë Gjyqësor, mësoi lajmin e trishtuar për ndarjen nga jeta të z. Thimjo Kondi dhe gjen rastin ti shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, bashkëpunëtorëve dhe të afërmve të tij.
Z. Kondi ka qënë një personalitet i shquar në fushën e së drejtës duke kontribuar me punën e tij në ngritjen dhe konsolidimin e sistemit të drejtësisë shqiptare. Ai ka mbajtur detyra të rëndësishme si atë të anëtarit dhe zëvendëskryetarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kryetarit të Gjykatës së Lartë, Ministrit të Drejtësisë etj.

Back to top