Programi i Transparencës

Informacion për Publikun

Trajnimi i Kandidatëve për Gjyqtar në Gjykatat Administrative

Në zbatim të ligjit Nr. 49/2012 "Për organizimin dhe funksionimin e gjykatave administrative dhe gjykimin e mosmarrëveshjeve administrative" dhe të Vendimit të Këshillit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë Nr. 299/1, datë 30.11.2012 'Për procedurat e përzgjedhjes së kandidatëve për gjyqtar në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë dhe të Apelit', njoftohen kandidatët për gjyqtar në gjykatat administrative, se trajnimi i detyrueshëm para zhvillimit të testimit, në lidhje me mënyrën e plotësimit të përgjigjes së tezë në fletën scan – tron, do të zhvillohet në sallën e trajnimit vazhdues pranë Shkollës së Magjistraturës, në datat 16 – 17 Janar 2013.

Kandidatët do të kenë një kod identifikimi katër shifror të përcaktuar nga Shkolla e Magjistraturës, duke filluar nga 001. Pjesëmarrja është e detyrueshme, sepse sipas procedurës së scan – tron, kandidatët nuk mund të marrin pjesë në testim, pa kryer këtë trajnim.
Për të proceduar në kohë me organizimin e testimit seleksionues të kandidatëve për gjyqtar në gjykatat administrative, trajnimi do të zhvillohen në dy ditë, e konkretisht:
- 16 Janar 2013 – trajnimi për kandidatët për gjyqtar në gjykatat administrative të shkallës së parë;
- 17 Janar 2013 – trajnimi për kandidatët për gjyqtar në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë.
Në vijim do të gjeni listën e kandidatëve për gjyqtar në gjykatat administrative, kodin e identifikimit, datën dhe orën e trajnimit.

Data 16 Janar 2013, ora 10:00

Grupi I

0001 Afërdita Maho, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0002 Ahmet Jangulli, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër
0003 Albina Spaha, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
0004 Alfred Gjoni, Kryetar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kurbin
0005 Alma Brati, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës
0006 Alma Hicka, Inspektore në Inspektoratin e K.L.D-së
0007 Altina Nasufi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër
0008 Anila Karanxha, Kryetare e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lushnjë
0009 Antonela Prendi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0010 Arbena Ahmeti, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
0011 Arjan Qafa, Inspektor në Inspektoratin e K.L.D-së
0012 Astrit Shema, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0013 Avni Sejdi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pukë
0014 Bari Shyti, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër
0015 Bernina Kondi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0016 Bezart Kaçkini, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0017 Blerona Hasa, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0018 Blerta Çibuku, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
0019 Brunilda Kadi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan
0020 Bujar Musta, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan
0021 Durim Hasa, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0022 Elda Vrioni, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0023 Elidon Papazisi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Sarandë
0024 Elvana Çiçolli, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0025 Emiljano Ruli, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0026 Enerjeta Shehaj, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kavajë
0027 Enkelejda Softa, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0028 Erarbër Madhi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0029 Eriol Roshi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0030 Ervin Pollozhani, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0031 Fjoralba Prifti, Kryetare e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë
0032 Flutura Hoxha, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pukë
0033 Genci Sinjari, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0034 Gentian Hamiti, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier

Data 16 Janar 2013, ora 11:00

Grupi II

0035 Gentian Medja, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0036 Gentiana Muçaj, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhë
0037 Gentiana Xhelili, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Sarandë
0038 Hektor Sinanaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0039 Julian Haxhiu, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0040 Ken Dhima, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0041 Klodiana Veizi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
0042 Klorinda Çela, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan
0043 Lindita Sinanaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier
0044 Manjola Bejleri, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0045 Margarita Buhali, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0046 Marjana Velçani, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0047 Matilda Shalla, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier
0048 Miliana Muça, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0049 Mimoza Kajo, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0050 Nafije Curri, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier
0051 Neritan Cena, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0052 Olsi Xhavella, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0053 Piro Samara, Inspektor në Inspektoratin e K.L.D-së
0054 Ramiz Lala, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Përmet
0055 Rexhep Karaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Mat
0056 Rezarta Mataj, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kavajë
0057 Rilinda Selimi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0058 Selvie Gjoçaj, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kukës
0059 Shkëlqim Mustafa, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0060 Shyqyri Çobo, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat
0061 Valbona Durraj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0062 Vjollca Spahiu, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kukës
0063 Herila Çela, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0064 Ariola Kristo, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0065 Etleva Gjamo, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0066 Markelian Kuqo, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
0067 Sokol Ibi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pogradec

Data 17 Janar 2013, ora 10:00

Grupi I

0001 Adriatik Bocaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhë
0003 Albert Meça, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0004 Aleks Nikolli, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0006 Alkelina Gazidede, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0010 Amarildo Laçi, Gjyqtar në Gjykatën e Apelit për Krime të Rënda
0011 Andri Ymeri, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
0012 Anila Capo, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0013 Arjana Gunbardhi, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0014 Anila Kristani, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0015 Arben Mullaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0016 Ardian Kalia, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0017 Arjan Balliu, Inspektor në Inspektoratin e K.L.D-së
0019 Artur Gaxhi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0020 Artur Malaj, Kryetar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
0021 Astrit Kalaja, Gjyqtar në Gjykatën e Apelit Shkodër
0024 Bardhyl Dhama, Gjyqtar në Gjykatën Shk. Së Parë për Krime të Rënda
0026 Bedri Qori, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
0031 Desart Avdulaj, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
0032 Dritan Caka, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
0035 Elona Stavri, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0036 Enkelejda Softa, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0037 Entela Prifti, Kryetare e Gjykatës së Apelit Korçë
0038 Fatmira Hajdari, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

Data 17 Janar 2013, ora 11:00

Grupi II

0040 Flamur Kapllani, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0043 Gerd Hoxha, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0044 Gjovalin Pernoca, Kryetar në Gjykatën e Apelit për Krime të Rënda
0045 Granit Qypi, Kryetar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kukës
0046 Gurali Brahimllari, Gjyqtar në Gjykatën Shk. Së Parë për Krime të Rënda
0047 Hajrie Muçmata, Inspektore në Inspektoratin e K.L.D-së
0049 Ibrahim Hoxha, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0050 Jak Ndoka, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhë
0052 Kastriot Selita, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës
0054 Liljana Sulollari, Gjyqtare në Gjykatën e Shk. Së Parë për Krime të Rënda
0056 Luan Hasneziri, Gjyqtar në Gjykatën Shkalles së Parë për Krime të Rënda
0062 Mirela Kore, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
0063 Musa Halili, Gjyqtar në Gjykatën e Apelit Shkodër
0065 Qemal Zaimi, Inspektor në Inspektoratin e K.L.D-së
0066 Regleta Panajoti, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0068 Rexhina Merlika, Kryetare e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Krujë
0070 Sandër Simoni, Gjyqtar në Gjykatën Shk. Së Parë për Krime të Rënda
0072 Taulant Banushi, Kryetar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier
0073 Tereza Merkaj, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan
0074 Teuta Hoxha, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë
0076 Valbona Vata, Kryeinspektore e Inspektoratit të K.L.D-së,
0077 Vladimir Skënderi, Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës

09.01.2013