Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sot në datën 05.11.2021, Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami,  e shoqëruar nga Drejtoresha e  Departamentit të Programimit dhe Administrimit të Buxhetit, Znj. Luljeta Laze, mori pjesë në seancën dëgjimore për Shqyrtimin e projektligjit “Për buxhetin e vitit 2022” të zhvilluar para Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.

More

Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami, priti në një takim pune znj.  Susanne Schütz, Drejtoreshë e Drejtorisë për Evropën Juglindore, Turqinë dhe shtetet EFTA-s në Ministrinë Federale të Punëve të Jashtme, e cila ndodhej në vendin tonë për të zhvilluar konsultime qeveritare dhe biseda politike.  Znj. Schütz shoqërohej në këtë takim nga Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë, SH.T.Z. Peter Zingraf

More

Në Gjykatën e Lartë të Republikës së Shqipërisë është zhvilluar të premten ceremonia e mirëseardhjes dhe fillimit të detyrës së dy anëtarëve më të rinj të trupës gjyqësore, gjyqtarëve Artur Kalaja dhe Asim Vokshi. Në ceremoninë e organizuar me këtë rast, merrnin pjesë edhe Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor Zj. Naureda Llagami, anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor, përfaqësuesi i Presidentit të Republikës Z. Bledar Dervishaj, drejtuesja e EURALIUS Zj. Agnes Bernhard dhe Z. Ben Rockwell, Drejtori i Çështjeve Ndërkombëtare të Drogës dhe Zbatimit të Ligjit.

More

Sot në datën 12.07.2021, Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami së bashku me Z. Benjamin Rockwell, Drejtuesin e Byrosë për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Ligjzbatimit (INL), znj. Mirlinda Krasniqi (INL) si dhe përfaqësueset e Projektit "Reduktimi i çështjeve të prapambetura dhe rritja e efikasitetit të Gjykatës së Lartë", zhvilloi takime me Kryetarët në Detyrë dhe Kancelarët e Gjykatës së Apelit Tiranë dhe të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

More
Back to top